1 til 3 af 3

Elektro Sexlegetøj

Sex er godt og kan være udfordrende. Elektro sexlegetøj er pirrende og giver små elektriske stød. Elektro sexlegetøj anvendes for det meste i sexlege, hvor der er dominans involveret. En fræk måde at få partneren til at adlyde og er under kontrol ved hjælp af en fjernbetjening, der gør det muligt for partneren at give små stød.

Elektro sexlegetøj fås i mange forskellige versioner. Nogle sættes om pungen og giver partneren mulighed for at sende små pirrende stød ind i pungen, der også pirrer penis og giver en god rejsning. Andre elektro legetøj påføres fingrene og du har dermed magten med dine fingre og kan give små stød oppe i skeden eller analt. Du kan pirrer mange erotiske punkter med fingrene.

Andre typer elektro sexlegetøj er i form af en dildo, der giver både små og stærkere elektriske chok i skeden eller analt og er i den grad med til at give dig magten over din partner i Dominanslegen og BDSM. Styrken kan øges og mindskes, så du kan belønne din underdanige partner og du bestemmer om de har gjort sig fortjent til denne skønne form for smerte der er med til at forøge lysten og gøre legen endnu mere spændende.