Lak

1 til 21 af 21

Laktøj til Kvinder

Lak er et helt unikt materiale, som bare udstråler seksualitet pga. sin skinnende overfalde og materialets stræk-evner, som gør at det smyger sig til kroppen. Der findes heldigvis et meget stort udvalg af laktøj til kvinder, fra enkelt dele til hele outfits. Laktøj er utroligt klædeligt, både fordi stoffet kan give sig med sine elastiske egenskaber og fordi farverne er så mættede, klare og erotisk stimulerende.
Hvis du er ny til tøj i lak, kan du glde dig til denne nye skønne verden. Start eventuelt med en enkelt lak korsage som du kan have på alene eller som overdel til dine ynglings stramme lange bukser.
Eller spring ud i et helt sæt.
Når man ifører sig laktøj er det næsten som at tage et nyt lag hud på. Man bliver ligesom en anden. Eller ligesom en mere sexet udgave af sig selv. Både fordi man ser så brand godt ud i lak, og fordi det føles så lækkert på kroppen. Det er næsten ikke til at lade være at sende frække øjekast til partneren, når man først har taget sin lak-korsage og lakstrømpeholderne på ...
Der findes rigtig mange forskellige flotte produkter, og heldigvis bestemmer man jo selv, om man blot skal have en enkelt lakting i garderoben, eller man vil have noget til enhver fræk lejlighed.
Er man til rollespil, så er laktøj næsten et must. Og iført laktøj er det lige før der er erotik-garanti. For hvem vil ikke gerne tættere på en kvinde, der udstråler sex i rå mængder. Og det er noget af det laktøj kan og gør - forvandle en grå dag til en hed dag, og en almindelig kvinde til sex diva. God fornøjelse!