Latex

1 til 36 af 37

Latextøj til Kvinder

Latex er erotikkens måske frækkeste materiale. Latex bruges til de mest kropsnære dragter, og er med sine skinnende og flotte, frække og mættede farver indbegrebet af sexet og forførende tøj.
Har du eller din kæreste en latex fetish eller vil du bare peppe din garderobe lidt op? Lige meget hvad, så finder du helt sikkert noget her, som vil gøre dig uimodståelig som sex dronning, sex killing eller simpelthen som kvarterets mest sexede kvinde!
Men pas på - når du først har prøvet en Latex-BH, et latex korset eller en hel latex-dragt er der ingen vej tilbage. Det er så lækkert at have på, smyger sig til kroppen som et kærtegn og gør så stort indtryk på din partner, at han ikke kan holde sig fra dig - og du bare må have mere latex! Men så er vi heldigvis klar med hjælpen - vi får hele tiden nye modeller hjem, så dit sexliv altid kan få ny inspiration og du altid kan vise dig fra din mest sexede side!
Og kære mand - hvis du vil give din kvinde den perfekte frække gave, så er latex det sikre valg. Frækt, forførende og så flot, at hun vil føle sig som din dronning - eller din tøs - alt efter hvad du vælger at give hende selvfølgelig.