Handsker

1 til 8 af 8

Fetish Handsker

Fetish handsker er et meget alsidigt produkt, til den der ønsker et stimulerende og spændende, fantasifuldt legetøj på både et visuelt og berøringsmæssigt plan. Handsker kan noget helt særligt. De fuldender et hvilket som helst erotisk outfit, og giver noget ekstra ordinært til fantasien. Handskerne kan være lavet af mange forskellige materialer, mange forskellige stilarter og længder. Fælles for dem er at de kan agere som et ekstra lag hud. Følelsen af latex imod huden kan være utroligt erotisk stimulerende, og tilføje et nyt aspekt til soveværelset. Hvis man nyder spanking, kan handskernes højne smæk-lyde yderlige. Man kan kærtegne andre eller sig. Her kan handskerne være med til at skabe ekstra nydelse for den, der er særligt følsom overfor handskens berøring. Eller selv kan lide at røre, gennem handskens fortryllende materiale.
En anden populær brug af Fetish handsker er som prikken over det erotiske i i påklædningen. Det giver en særlig fryd at kunne nyde synet at ens partner iført erotisk tøj, hvor fetish handskerne sender signaler om en kombination af elegance og særlig fræk stil. Både til nydelse for øjet, men også som appetitvækker til frække lege. Berøringen af en behandsket hånd på de intime dele, er både for øjet og for de erogene zoner.
Nyder man at lege m ed dominans, har fetish handskerne også sin berettigelse, da de understregen rollen og bare ved at tage handskerne på, glider man ind i sin rolle som submissiv eller som dominerende - alt efter handskens beskaffenhed og ens beklædning i øvrigt.
Faktisk er Fetish handsker nok det mest alsidige tykke sex-legetøj man kan investere i, og har du ikke allerede handsker i dit repertoire, er det oplagt at føje et par eller måske flere forskellige par til din samling af ting der kan skærpe erotikken og liderligheden.