Masker

1 til 11 af 11

Fetish Masker

Fetish masker er det perfekte sexlegetøj, og de passer både til dig, der bare gerne vil prøve en ny måde at have sex på, og til dig der allerede er en erfaren kink. Fetish masker er den perfekte måde, at opfylde fantasien om dominans og underkastelse, men de har tusind forskellige anvendelsesmuligheder, og det er kun fantasien, der sætter grænserne. Prøv dem for eksempel hvis du gerne vil tilføje en ny, fræk dimension til soveværelset. Der findes ikke noget mere sexet forspil end en lækker kæreste kun iført en maske. Prøv en dominansleg hvor du eller kæresten bestemmer alt der skal ske - du kan både købe masker der passer til den dominerende og den underkastende.
Som sagt, så er det bogstaveligt talt kun fantasien der sætter grænsen. Er du den ultimative BDSM? Ejer du en mørk kælder, hvor intet af hvad der sker må komme frem i dagens lys? Måske fører din parafili dig ud til alverdens lyssky klubber, hvor der sker alt det almindelige og borgerlige mennesker bare ikke fatter - eller overhovedet ved noget om! Vi har ingen fordomme - kun et bredt sortiment af fetish masker der passer til dig og dine ustyrlige lyster!
Vi kender, forstår og sætter pris på din seksualitet, så du har intet at skjule overfor os. Fortidens intolerance har ikke plads blandt os, og det vil den aldrig få. Prøv vores fetish masker - du vil ikke fortryde det!