§ 1. Generelle oplysninger

Loventa.dk drives og ejes af:
One More ApS
Udløbsvejen 7
4140 Borup
Danmark

CVR-nummer: 40169326

E-mail: kontakt@loventa.dk
Telefon: 77 346 346

§ 2. Betaling

På Loventa.dk kan der betales med Dankort, Visa, Mastercard, Mastercard Debit, Visa Debit, MobilePay og PayPal.

Loventa.dk pålægger ikke gebyr på betalingskort eller ved betaling via PayPal.

§ 3. Levering

Loventa.dk tilbyder levering med Post Danmark og GLS, både med og uden omdeling. Leveringstiden er 1-3 hverdage på vare der er på lager.

Loventa.dk bære det fulde ansvar for varene, indtil du har modtaget dem. Vi leverer i hele Danmark samt Grønland og Færøerne.

Leveringspriser er følgende:
GLS levering til afhentningssted kr. 29
GLS levering til adressen kr. 39
Post Danmark levering til afhentningssted kr. 35
Post Danmark levering til adressen kr. 49

Prisen er pr. ordre uanset ordrestørrelse.

§ 4. Fortrydelsesret og Returnering

Loventa.dk tilbyder udvidet fortrydelsesret i 30 dage.
Fortrydelsesretten udløber 30 dage efter den dag du:

1) Har du modtaget din vare.

2) Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

3) Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Stk. 2. Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Du kan meddele os på følgende måder:

1) Skrive til os på e-mail: kontakt@loventa.dk

2) Ringe på 77 346 346.

3) Udfyldelses af RMA formular på http://loventa.dk/rma/guest/new/

For hurtigst ekspeditionstid, anbefaler vi at du benytter RMA-formularen.

Såfremt du ønsker at meddele os via e-mail eller telefon, skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

One More ApS
Udløbsvejen 7
4140 Borup

Stk. 3. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Stk. 4. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Stk. 5. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Stk. 6. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Stk. 7. Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Stk. 8. Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

1) Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

2) Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Eksempelvis fødevarer, håndkøbsmedicin, helsekostprodukter, kosmetik mv. Udtrykket ”forsegling” omfatter også særlig emballage, som beskytter varen og tjener som sikkerhed for, at varen ikke har været åbnet.

3) Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,

4) Gavekort.

Du mister din fortrydelsesret, hvis:

1) Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

2) Du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

Stk. 9. Tilbagebetaling af købsbeløbet.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling den unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

§ 5. Reklamationsret

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på Loventa.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Stk. 2. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

One More ApS
Udløbsvejen 7
4140 Borup

Ved reklamation skal vores RMA formular altid benyttes: http://loventa.dk/rma/guest/new/ før afsendelse af vare. I RMA formularen oplyses problemet, så detaljeret som muligt.

Stk. 3. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Stk. 4. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

§ 6. Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

1) Navn

2) Adresse

3) E-mail adresse


Stk. 2. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Loventa.dk og opbevares i fem år i henhold til Persondataloven, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Stk. 3. Direktøren og personalet i Loventa.dk for One More ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige på Loventa.dk er One More ApS, Udløbsvejen 7, 4140 Borup.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre.

Stk. 4. Som registreret på Loventa.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Loventa.dk (One More ApS) på e-mail: kontakt@loventa.dk

§ 7. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Loventa.dk tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

§ 8. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på 77 346 346 (mandag-fredag kl. 09-17) eller kontakt@loventa.dk.

Stk. 2. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.