Catsuits

1 til 36 af 38

Catsuits

Et catsuit er et helt specielt outfit, som kan få nærmest alle mænd til at stritte af glæde. Et catsuit er på samme tid hamrende frækt men også elegant og sofistikeret, og det gør dem ekstravagante og forførende.

Der findes flere forskellige varianter, og mange af dem kan også sagtens bæres inden under en kjole på en tur i byen. Ved at iføre sig et catsuit, trykkes der på nogle knapper hos mændene, så man selv kan være i centrum og styre showet. Det er den frække kat, hvor der ikke skal begås fejltrin, for så er de skarpe klør hurtige på aftrækkeren. Derfor gælder det om at kæle for missen på den rigtige facon, så den bliver blid og begynder at spinde.

Med et catsuit tager du hurtigt styringen og bestemmer hvordan det skal forløbe, for det giver magt til at være den dominerende, for ellers får han ikke, hvad han er ude efter. Den smidige og fornemme kvinde med de dyriske lyster, hvor man skal være forsigtig med ikke at overtræde territoriet. Det er et rollespil, som kan give jer mange saftige timer sammen, hvor drifterne tager over nuet. Et catsuit er den perfekte gave til jeres sexlivet.