Kostumer

1 til 10 af 10

Kostumer

Der kan opstå nogle rigtig frække oplevelser, hvis du med din partner eksperimenterer med kostumer. Det kan skabe nogle sjove og ophidsende situationer, med rollespil og udklædning.

Der er flere muligheder for at klæde sig ud og det er nærmest kun fantasien, som sætter grænserne. Det kan bruges til at tænde op for de gamle følelser og genskabe jeres første nat sammen. Ved at leve jer ind i kostume-karakteren, så kan I opgejle hinanden på nye måder, der uden tvivl kan få krøllet lagnerne senere.

Nogle af de sexfantasier som man har haft igennem årene, kan blive udlevet ved at lege med diverse pikante kostumer. Det kan være den forførende rengøringspige, der skal have en omgang efter afstøvningen eller skolepigen som har været uartig, da hun ikke har lavet sine lektier. Leg med rollen og udnyt kostumets muligheder til at få noget dejligt og anderledes sex, der kan give jer lyst til mere. I vil opdage nye sider af jeres sexliv, som kan føre jer nye steder hen, hvor der opstår vildskab og smittende orgasmer. En hed og saftig leg med kostumer kan få ilden til at blusse op i jeres forhold.