Parykker

1 til 10 af 10

Parykker

Det kan være en rigtig sjov og fræk idé at investere i en paryk for at give jeres lille rollespil en ekstra nuance. Det er nemt at skifte karakter ved at påføre sig en paryk, da man lynhurtigt kan blive enten langhåret, korthåret eller skifte hårfarven ud med en ny og spændende.

Det kan være som at være sammen med en helt fremmed person, hvis din partner plejer at have langt lyst hår, men med en paryk er hun pludselig mørkhåret og helt kort. Der kan hastigt opstå nye seksuelle energier, når I udforsker områder I ikke har været før. En tur i byen kan blive meget frækkere, hvis I opstiller et lille rollespil, hvor en paryk kan gøre din partner til en anden person der skal scores. Det gælder så om at få "den fremmede" med hjem i sengen eller finde et godt sted udenfor, hvor I kan have sex.

Det giver spænding i jeres sexliv, fordi det med en paryk er så nemt at skifte karakter, så fantasierne kan blive udlevet. Mulighederne er mange med en paryk, så I kan sagtens eksperimentere med dem i roller, for at finde det som fungerer bedst for jer.