Elskovskugler

1 til 35 af 35

Elskovskugler

I denne kategori finder du et skønt udvalg af elskovskugler – eller bækkenbundskugler, som de fleste kender dem. Navnet ”elskovskugler” henviser til, at de er meget mere end blot et træningsredskab til kvindens bækkenbund! De kan også være del af et frækt forspil med din partner, for at pirre kvinden indvendigt og gøre vagina strammere.

Elskovskugler har altså flere funktioner. De er et super effektivt hjælpemiddel, til opstramning og træning af bækkenbunden. Alle kvinder – uanset alder, har godt af at træne deres bækkenbund. Faktisk helst dagligt! Dette vil blandt andet modvirke inkontinens, altså urinlækager, samt stramme muskulaturen op i vagina. De større eller dobbelte elskovskugler anbefaler vi til den trænede kvinde, eller til kvinden der har født. Disse vil medvirke hurtigere opstramning, end ved almindelig bækkenbundstræning.

Den store effekt ved brug af elskovskugler, skyldes ganske enkelt tyngdekraften. Kuglernes vægt vil tynge i underlivet og fremtvinge at du kniber sammen, for ikke de skal falde ud. Hvis det er første gang du bruger elskovskugler til bækkenbundstræning, kan det være en fordel at ligge på ryggen i starten. Når du føler dig klar, kan du begynde at bevæge dig rundt med dem. Dette finder mange kvinder utroligt pirrende, hvorfor de netop er utrolig velegnede til forspil før sex. Læs meget mere om de enkelte elskovskugler herunder!