Vibratorer

1 til 36 af 164

Vibratorer

I denne kategori finder du et lækkert udvalg af udsøgte kvalitets vibratorer. Vibratorer er for alle, uanset køn og seksualitet – hvilket denne kategori bestemt bærer præg af.

Loventa byder på vibratorer til både mænd, kvinder og par. Ofte er vibratorer misforstået som kun at være sexlegetøj for kvinder, men det er absolut ikke tilfældet. Hop med på vognen og prøv de populære parvibratorer. Disse er skabt til at kunne bruges under samleje, til både hans og hendes fordel og nydelse.

Vores udvalg af vibratorer byder på mange funktioner, farver, former og størrelser. Der er en vibrator for enhver smag, hvorfor vi ikke tvivler på at der også er en for dig. Der er alt fra den lille vibrator til intens stimulering af kvindens klitoris, eller de specielt designede vibratorer til stimulering af G-punkt eller prostata.

Uanset hvilken vibrator du bruger, kan vi varmt anbefale at gøre det i samspil med en god glidecreme. Glidecremen vil forøge den pirrende effekt og give en fræk våd oplevelse. Vær dog opmærksom på hvilken type glidecreme den pågældende vibrator kan tåle! Flere tåler fx kun brug af de vandbaserede. Dette kan du læse meget mere om, under hvert af de enkelte produkter.