1 til 21 af 21

Æg Vibrator

Et vibrator æg er til dig der søger et diskret men kraftfuldt stykke sexlegetøj. Det fylder minimalt og kan derfor nemt komme med i tasken, samt er udstyret med støjsvag motor.

En æg vibrator er fjernbetjent og er derfor nemt at justere intensiteten og hastigheden. Den kan være et frækt redskab for singlen til nogle intense orgasmer, men er også et fantastisk input i parforholdet. Overlad kontrollen til din partner, eller lad ham pirre dig uset til en fest. Det vil fungere som et ekstremt frækt og lidt nervepirrende forspil, med tanken om måske at kunne blive opdaget. Det er altså ideelt for både singlen, i samspil med din elsker, kæreste eller mand.

Vibrator æg kan fjernbetjenes via enten en medfølgende fjernbetjening, eller via en App på telefonen. Hvordan netop det æg du er interesseret i kan betjenes, kan du læse meget mere om herunder. Æg vibratorer findes i meget elegante designs, hvor det næsten ikke er til at se at det i virkeligheden er et seksuelt stykke legetøj. En fantastisk værtindegave, fødselsdagsgave eller blot en selvforkælelses gave.