1 til 25 af 25

Dildo Vibrator

Hos Loventa er vi interesserede I at imødekomme ethvert seksuelt behov, hvilket denne kategori I stor stil bekræfter. Du finder alt fra G-punkts, klitoris, anal og prostatavibratorer. En dildo vibrator giver dig både et klassisk penis-design, kombineret med fantastiske vibrationer.

Med en dildo vibrator kan du stimulere et koncentreret område og simulere følelsen af samleje, med udsøgte vibrationer til at den realistiske oplevelse og chancen for en ekstatisk orgasme. Den eneste og største forskel er, at det her 100 % er dig der har kontrollen over din tilfredsstillelse.

En dildo vibrator behøver ikke nødvendigvis kun at være en singles redskab til seksuel tilfredsstillelse, den kan absolut også være en fantastisk del af et pirrende forspil. Med en dildo vibrator er det muligt selv at styre intensiteten, tempoet og hastigheden. Du styrer helt selv hvornår dit klimaks skal finde sted og hvor intens den skal føles. Med en god glidecreme vil oplevelsen blive intensiveret markant og skabe en lækker varm og våd oplevelse.

Du finder alt fra elegant udformede dildo vibratorer, til realistisk støbte og udformede dildo vibratorer. Vi byder på en lang række både kendte og ukendte brands, noget for enhver smag.