1 til 30 af 30

Mini Vibrator

Hvis du er på jagt efter din første vibrator, vil en mini vibrator med stor garanti nok være det du søger. Mini vibratoren er perfekt for dig der stadig udforsker denne verden af sexlegetøj.

Mini vibratoren er lille og diskret, men lad dig ikke snyde af størrelsen. Den kan indeholde en kraftig vibration og maksimal stimulation. Mini vibratoren er fantastisk til koncentreret stimulation af ét punkt, fx klitoris. Du kan vælge mellem en bred vifte af mini vibratorer, til specifik stimulation af enten G-punktet, vaginas åbning og analt. Du finder både vandtætte, opladelige og finger vibratorer i mini udgaven.

Mini vibratoren er praktisk på alle måder, den er lille men kraftfuld, diskret men koncentreret stimulerende. Den er nem at have med i tasken og nyde lige når det passer dig bedst, uden nogen vil bemærke den. En mini vibrator kan også være et fantastisk massage redskab, hvorfor den altså ikke nødvendigvis kun behøver være et seksuelt tilfredsstillende sexlegetøj.

Forkæl dig selv eller overrask din partner, med en fræk mini vibrator til forspillet eller udsøgte ekstatiske orgasmer. Læs meget mere om vores frække udvalg, blandt produkterne herunder.