Mænd

1 til 36 af 408

Sexlegetøj og tilbehør til mænd

Mange mænd tror at der kun findes sexlegetøj til kvinder, men det kunne ikke være mere forkert. For der findes også utroligt meget forskelligt slags sexlegetøj til mænd, som kun ligger og venter på at blive udforsket.

Det er sensuelle hjælpemidler og legetøj, som kan være med til at give manden en ny fræk oplevelse, når han onanerer. Ved at udforske de mange muligheder, så kan man forføre sig selv til en kraftigere og mere eksplosiv orgasme. Anal stimulation er fx et område, som mange mænd ikke har undersøgt til bunds, fordi de fejlagtigt tror, det kun er for homoseksuelle. For man kan som heteroseksuel sagtens anvende sexlegetøj analt og få en fantastisk orgasme, der kunne dig lyst til mere. En G-punkts stimulation kan nydes af alle, fordi det er en dejlig oplevelse, som man ikke skal gå glip af.

Der findes også andet sexlegetøj til mænd såsom penis ringe, dukker eller en Fleshlight, som også er populært. Mulighederne er mange og du skal bare overveje, hvordan du har lyst til at lege med dig selv. Der er en masse frække oplevelser som bare venter på dig, og du skal bare finde de rigtige for dig.