1 til 14 af 14

Anal Dildoer til Mænd

Udvalget af anal dildoer til mænd er heldigvis stort, så I kan finde præcis den eller de dildoer, der passer bedst til jer.
Ved anal stimulation er det ikke sikkert at større giver mere nydelse end mindre. Nogle er mest til de tykkere nogle til de tyndere. Og der er også forskellige materialer, nogle dejligt glatte, andre pirrende med riller eller knopper. Og så ved vi, at nogle er jer bare synes en anal dildo skal være sort. Mens andre vil have en mere naturlig udformning.
Vores udvalg har noget for enhver smag - og til priser, hvor I sagtens kan købe mere end en anal dildo, så I har noget at skifte imellem, og kan opnå forskelig anal stimulering alt efter hvilken form for intimitet og nydelse, I er til den pågældende dag, aften eller nat.
Husk at ved anal sex er det ekstra vigtigt med høj hygiejne og en god glidecreme, der sikrer imod rifter og andet utilsigtet ubehag.
Dildoer fås desuden med og uden vibrator. Vibrationer er endnu en af de faktorer, der kan føre til nye seksuelle nydelses højder, og har I ikke prøvet en anal dildo med vibrator, er det måske netop den gave, I skulle give hinanden netop nu!