1 til 30 af 30

Anal vibratorer til mænd

Hvis I har glæde af anal plugs vil I helt sikkert også få glæde af en anal vibrator. Med en anal vibrator kan I tage jeres sex liv endnu et dejligt skridt op ad nydelses stigen. Vibrationerne giver simpelthen en ekstra dimension til din nydelse.
Det er ikke sikkert at en større anal vibrator giver større nydelse end en mindre,da det også betyder noget hvor vibrationerne rammer dine lystcentre. Så her er der virkelig grund til at gå på opdagelse blandt udvalget af anal vibratorernes størrelser og vibratorernes faconer og vibrations hastigheder.
Måske skal I i virkeligheden have mere end en anal vibrator, så I kan skifte undervejs. Det at få en ny overraskende fræk lystfornemmelse undervejs i den intime lyst leg kan have stor effekt. Her kan man virkelig tale om at den lille forskel kan gøre hele udslaget.
En anal vibrator har typisk det man kalder en "fod" hvilket gør den sikker at håndtere. Som med al anden seksuel nydelse og seksuel leg er det vigtigt at vide, at sikkerheden er i orden, så man trygt kan give sig 100 % hen til det egentlige - den seksuelle lyst man deler!
Uanset om du er ny indenfor anal vibration til mænd eller du allerede er en erfaren nyder, er vi sikre på, at du kan finde inspiration i vores store udvalg af anale vibratorer. Vi ønsker dig en dejlig fræk fornøjelse!