1 til 10 af 10

Tenga

Tenga er et japansk brand, der virkelig har spredt overskrifter i erotikbranchen på det seneste, især hvad angår sexlegetøj til mænd. Produkterne er utroligt simple og brugervenlige, samtidig med at de udstråler virkelig høj kvalitet. Tenga har uden tvivl, været med til at gøre mænd over hele kloden begejstrede. Deres lækre produkter varierer ekstremt meget, og byder på alt fra de mere simple onani æg, til de meget avancerede Flip Hole produkter.
TENGA firmaet blev iøvrigt etableret tilbage i 2005, så de er forholdsvist nye på markedet. TENGA har enormt stor fokus på sjov og især sikker sex/onani til mænd. Der er virkelig ingen tvivl om, at de har haft manden i fokus, da de fremstillede deres produkter. TENGA laver både deres kendte engangsmasturbatorer, men også mere holdbare og klassiske onani produkter, der altid sørger for optimal nydelse til manden. De er herudover også meget kendte for deres fantastiske vandbaserede glidecreme, som desuden medfølger som prøve i alle deres mastubatorer.
Vi tilbyder et bredt sortiment af onaniprodukter fra Tenga, så du kan få mulighed for at opleve deres fantastiske produkter lige her. Vi har mange varer på lager og masser af gode tilbud.
Produkterne fra Tenga er meget stilfulde og ligner som udgangspunkt ikke onaniprodukter. De allermest kendte og populære produkter lige i øjeblikket er bl.a. Tenga Flip Hole og Tenga Eggs, der har været med til at revolutionere sexlegetøjs branchen. Tengas onaniprodukter er virkelig lækre og super let andvenlige.