1 til 29 af 29

Vaginaer

Vaginaer kan komme i mange former og størrelser. Der findes mange muligheder for ”falske” vaginaer for eksempel en pocket pussy (Fleshlight) eller en vagina i dukkeform (sexdukke).
Fleshlight’s er et af de mest populære mærker inden for vaginaer som sexlegetøj i verden.
En Fleshlight har et hudlignende materiale, og ser ud og føles som en realistisk vagina. Fleshlights kommer også som både anale og orale produkter.
Selve lommelygten består af en udtagelig sleeve (vaginaen) og en plasticbeholder, der sørger for en god og stram nydelse. En Fleshlight eller også kaldet ”pocket pussy” er en vagina som er i en beholder der faktisk ligner en lommelygte, det er også derfor det hedder en fleshlight.
Fleshlight’s er i sær velegnet til mænd, men de kan med fordel også bruges i et forhold som en del af forspil. Man kan med fordel bruge Fleshlight’s på farten, hvor som helst og når som helst. Fordi at lommelygteetuiet er diskret og vækker ikke opmærksomhed.
Det specielle ved Fleshlight er at de har formået at lave dem så realistiske, at man skulle tro det var en rigtig vagina. Nogle kommer endda også med vibrator i, hvilket selvfølgelig gør dem lidt minde realistiske.
Vagina i dukkeform? En vagina i dukkeform er det man vil kalde en sexdukke. Det vil sige at det er en dukke som har en vagina der er nogenlunde realistisk. Dukken kan være med arme, ben, hoved, ansigt, hår osv. men den kan også gå fra hals til lår, det vil sige dukken består af bryster, vagina og lidt lår at tage fat i. Mange mænd elsker sexdukker da de kan give dem en lidt mere realistisk følelse af at de har sex, da dukken kan have ansigt osv. sexdukker som som Fleshligt’s også gøre i både vaginaer, orale og anale former.