1 til 21 af 21

Penisringe Med Vibrator

Nogle gange kan det være sjovt at tilføje en lille ekstra ting under samleje. Det kan for eksempel være en penisring. En penisring er et meget simpelt, men også meget effektivt sexlegetøj. De giver dig en hårdere og længerevarende erektion, på grund af trykket fra penisringen omkring din penis. En penisring kan udskyde udløsning en smule, og du vil derfor kunne holde til sex længere end normalt. Derudover vil din penis også føles større og tykkere end den plejer. Men der findes mange forskellige penisringe, for eksempel kan du få penisringe med vibrator.

Kombinerer du en penisring med en vibrator, får du et stykke sexlegetøj, der vil bringe stor nydelse til både dig og din partner. Vibrationerne fra vibratoren vil nemlig stimulere både dig og din partners klitoris. Derfor giver en penisring med en vibrator en anderledes, spændende og ikke mindst nydelsesfuld oplevelse, når du har sex.
Penisringe med vibrator er relativt nemme at bruge, men et problem for nogle mænd er, at de ikke køber dem i den rigtige størrelse. Du skal sørge for, at den sidder stramt, men ikke så stramt at det er ubehageligt. En anden vigtig ting er, at du burde sætte penisringen på mens din penis stadig er slap, da det gør det nemmere at få ringen på plads. Du skal sørge for, at penisringen hviler i bunden af skaftet. Når du så får erektion vil ringen være stram, men ikke så stram, at det er ubehageligt. For at hjælpe med at få sat ringen på plads, kan for eksempel starte med at bruge vandbaseret glidecreme på indersiden af ringen, da dette vil hjælpe med at få ringen til lettere at glide på. Lige så snart den er på, skal både du og din partner nok opnå stor nydelse!