1 til 36 af 76

Uden Vibrator

Hvis du aldrig har prøvet en penisring før, kan det være svært at vide, hvilken der passer bedst til dig. I princippet skal den sidde godt til, fordi det er effekten af trykket fra penisringen, der giver et langsommere blodtilbageløb, og dermed en kraftigere, fyldigere og fastere erektion. På den anden side må den ikke sidde så stramt at det er ubehageligt - så er den for lille, og det er ikke meningen at blodtilbageløbet helt skal stoppes. Der skal kunne være blodtilbageløb - det skal blot forsinkes lidt for at give den eftertragtede effekt af en kraftigere rejsning. De fleste penisringe er dog lavet af et meget fleksibelt materiale, så de vil passe til de fleste mænd. Men prøv dig evt. frem mellem de forskellige typer, til du finder din favorit eller dine favoritter.
Glæd dig til at opleve effekten af din nye penisring. Og glæd også din partner med! Din partner vil opleve din rejsning som mere fyldig, og altså få følelsen af af din penis er blevet større end den plejer. Selve erektionen vil også vare lidt længere, fordi blodet bliver længere tid i din penis.
En penisring uden vibrator er den klassiske model, og den vi anbefaler at du starter med. Når du har fået erfaringer med hvad der virker bedst for dig og din partner, kan du evt. gå videre og prøve en penisring med vibrator eller en penisring, der også sættes omkring dine testikler.