Om Loventa

Vi startede i 2009 med en brændende passion for Sexlegetøj og Lingeri og vi har siden vores åbning bestræbt os på at blive den bedste indenfor branchen.

Hurtig levering, lave priser, høj kvalitet og høj moral har altid været en del af vores mindset, og er stadig det Loventa drives efter i dag.

Ninna Kristensen

Er vores dygtige kundeserviceansvarlige som er med til sikre at alle vores kunder for den bedst mulige service. Ninna er altid smilende og i godt humør, hvilken gør det til en god oplevelse at tale med Ninna. Hun har været med lige siden Loventa åbnede og kender stort set til alle vores produkter.

Kasper Holm

Er vores dygtige webshop udvikler. Kasper er meget fokuseret på at vores webshop altid er funktionsdygtig og fejlfri. Han arbejder i tæt samarbejde med vores grafiker Claudia, som sammen sørger for at Loventa kan tilbyde den bedste handelsoplevelse i vores webshop.

Claudia Sønderskov

Er vores dygtige grafiker som sørger for at alt vores grafik altid er knivskarpt. Claudia arbejder i tæt samarbejde med Kasper når der skal implementeres nye tiltag i vores webshop. Til sammen er de med til at sikre at Loventa altid kan tilbyde den bedst mulige handelsoplevelse.

Jesper Sørensen

Er vores dygtige manager. Jesper er altid fuld af gode ideér og er med til sikre at hele vores forretningsflow køre gnidningsfri. Han holder altid trådende sammen og er sørger for at Loventa kan skabe noget der er udover det sædvanlige.

Nanna Bruun

Er vores kundeservicemedarbejder som er altid er i godt humør. Nanna arbejder sammen Ninna i kundeserviceafdelingen hvor de til sammen udgør det bedste team af stemnings og glædesspreder til vores kunder.