Blindfold og Masker

1 til 23 af 23

Blindfold og Masker

Når man berøves en sans, bliver de andre sanser skærpet. Og her er blindfolds og masker perfekte - de berøver din partner synet, og alt hvad du gør, bliver opfattet langt mere intenst. Et kys et uventet sted. En negl der glider ned ad ryggen. Og selve samlejet - uden at se, kun mærke - så føles hvert et stød 100 gange mere intenst.
Eller hvad med at gå på opdagelse i det sorte univers? Blindfold og masker er oplagte som en del af legen med dominans. At gøre sig til herre over sin partner ved at fratage ham eller hende synet er et fantastisk start på legen med dominans.
Og så er det også en kærkommen hjælper hvis du er nybegynder indenfor dominanslege - for så ser din partner ikke, hvis du fumler lidt med nogle af tingene - og det bliver nemmere at gå ind i rollen som Herre eller Domina, selvom om du er lidt uerfaren. Din partner vil ikke se at du står lidt og ikke ved hvad du nu skal gøre - han eller hun vil bare ligge forventningsfuld og klar til dit næste træk.
En blindfold eller maske kan være åbningen ind til en hel ny verden af sanseindtryk. Og det er jo netop det, kærlighed, lidenskab og liderlighed drejer sig om - at gå på eventyr i sine sanser. Og at lukke for en, tænder de øvrige.
Vores udvalg henvender sig både til nye brugere af blindfolds og masker, og til den erfarne, der blot vil supplere sit udvalg af sex legetøj.