Fjer og Ticklers

1 til 5 af 5

Fjer og Ticklers

Du mærker hvordan de dunede og lette fjer, langsomt bevæger sig over din nøgne krop. Du fornemmer hvordan din hjerte begynder at slå hårdere og hurtigere. Bloddet pumper rundt i din krop og din vejrtrækningen bliver dybere. Fjeren har en evne til at forplante følelser steder i din krop, som den end ikke har været i nærheden af.

Der findes artikler i denne kategori, som passer ind i alle forhold. Det faste parforhold, hvor hverdagen spiller for meget ind og hvor kærlighed trænger til et lille og let boost. Det seksuelle forhold, hvor der søges spænding og opfindsomhed.

Ved berøring fra en fjer eller tickler vil du mærke hvordan din lyst stiger og bliver langt mere intens. Du vil mærke hvordan du bliver mere og mere ivrig efter at få mere. Reaktionen kan forstærkes ved at fjerne en anden sans, ved for eksempel at benytte et blindfold. Når blindfoldet er på, vil en enkelt berøring føles som meget mere. For at få intensiteten til at nå sit maximum, kan der også benyttes en lille pisk, som slåes på de steder fjeren har forsaget en behagelig kilden. På denne måde, bliver det berørte sted på din nøgne krop, stimuleret til sit yderste.

Der findes mange forskellige artikler i denne kategori. Alle produkterne har én ting til fælles, de pirrer, driller og behager. De kan give jer det I ønsker: spænding, fornyelse, øget stimulering, opfindsomhed og meget andet. Måske man endda kan finde en lille tickler med pisk for enden. Fjer og Ticklers vil forkæle dig og din partner, og give jer lyst til mere, meget mere. Det er kun fantasien, som sætter grænser.