Håndjern og Fiksering

1 til 36 af 56

Håndfjern og Fiksering

Håndjern og fiksering, hvad er det egentlig i den seksuelle verden?

Når du hører ordet ”håndjern” tænker du straks Politi, men håndjern bliver faktisk også brugt ekstremt meget som noget seksuelt.
Håndjern er et spændende og meget moderne stykke ”sexlegetøj”, som er med til at skabe et sjovt, sexet og fantasifuldt sexlivet.
Med håndjern kan DU tage styringen og kontrollen, du kan for eksempel sætte håndjernene fast til begge arme, eller den ene arm og så til sengen, eller noget helt tredje. Håndjern kan virke vildt frækt, erotisk og spændende for begge parter, hvis begge er med på ideen. Håndjern kan bruges til både kvinder og mænd hvilket gør dem utroligt brugte da man kan eksperimentere på flere forskellige måder med begge køn. Håndjern kan bruges på mange måder under selve samlejet, hvilket gør dem til et perfekt stykke erotisk legetøj.

Hvis din partner og dig gerne vil prøve at lege med fysisk og mental restriktion, kaldes det fiksering. Fiksering er når man bliver eller vil bindes fast til noget og/eller restriktion. For eksempel, kan man hive trøjen op over hovedet på sin partner og fange armene ved at bøje dem om bag nakken, som gør at personen er begrænset i sinde bevægelser.
At være bundet seksuelt, kan både være fysisk og mentalt. Når du bliver bundet fysisk, så giver det en begrænsning i dine muligheder for bevægelse. Det betyder, at du også er bundet mentalt, fordi du er nød til at finde dig i de ting, som din partner finder på.
Til fiksering bruges ofte, håndjern, kæder, reb, strips, læder, halsbånd, tørklæder, slips mm. Fiksering handler også om at finde og prøve grænser af med sin partner.