Piske og Paddles

1 til 35 af 35

Piske og Paddles

Når det kommer til BDSM er der bare visse ting, som det er svært at undvære.
Legetøj er simpelthen en nødvendighed når dig og din partner bringer jeres fantasi til live, og pisker og padler er to af de mest klassiske stykker legetøj indenfor den verden der er BDSM.
Bring dominanten op i dig og køb fra vores store udvalg af alt fra træpadler til læderpiske.
Nyd fornemmelsen af den i din hånd, som din submissive står foroverbøjet foran dig - fuldstændig i din magt. Sol dig i deres tillid til dig som du svinger pisken og bringer jer begge uanede mængder nydelse.
Uanset om du er en nybegynder indenfor BDSM, der bare prøver at bringe noget nyt og spændende til dit sexliv, eller om du er en erfaren dominant, kan du være sikker på, at du finder noget her som passer helt perfekt til lige akkurat dine behov.
Brug få minutter af din dag og bestil lige den ting som du har siddet og savnet, eller sid og browse igennem vores udvalg i flere timer, mens du lader din fantasi afgøre hvad der vil give både dig og din partner det lille ekstra, som vil gøre det umuligt for jer at holde fingrene fra hinanden. Eller padlerne fra huden i dette tilfælde.
Uanset om du leder efter noget konkret eller bare er nysgerrig, så gå igennem vores sortiment og se om vi ikke sidder inde med lige den ting du går og mangler!