1 til 36 af 103

Penisringe til Par

Penisringe til Par kan være en interessant ny tilføjelse til soveværelset, eller en gammel kending i nye og interessante udgaver. Uanset hvad situationen er, er det sikkert at penisringe tilføjer en anderledes spænding imellem partnere. Som et af de få stykker legetøj lavet til mænd er penisringe unikke, da selvom de påsættes på penissen, kan tilføje en stor erotisk fornøjelse for både hende og ham. De gør penissen stivere, får erektionen til at vare længere og giver alle parter en mere nydelsesrig oplevelse.
Penisringe kommer både med og uden vibratorer, men en ting er fælles for dem alle - Dette stykke legetøj vil ud over at forlænge oplevelsen og gøre nydelsen mere spændende. Ringene kommer i mange størrelser og udformninger. Almindeligvis vil det, for begge parter, tilføre unikke sensationer og erotisk stimulering, både visuelt og sensorisk. Er penisringen udstyret med en vibrator, vil dette åbne op for flere orgasmer for parret. Penisringe med vibrator, som har en fjernkontrol, er både til parret som kan lide at lege med magten og orgasmer, samt parret der kan lide kontrollen over hvornår og hvor hurtigt de skal nå klimaks.
Penisringe er derfor en god addition til enhver voksen legetøjssamling, og kan bruges både til at bestemme præcis hvornår og hvordan man vil opnå klimaks som par.