1 til 36 af 47

Vibrator til Par

Fyr op i ovnen med en vibrator, der overskrider normale begrænsninger, og sætter dig i stand til at give dig selv eller din partner de hedeste orgasmer, men pas på du ikke får sne i ansigtet, for det kan hurtigt gå hen og blive en vild skitur.

Men din tapperhed vil berige dig/jer.

Når du først har åbnet op for mulighederne, en vibrator giver til jeres sex liv, så er der ingen vej tilbage. Hvorfor? Simpelthen fordi, at en vibrator kan gøre ting ved en kvinde/mand, som intet andet kan. Jo flere redskaber, eller hænder, du har, jo bedre elsker bliver du.

Hop med på kænguruen sammen med millioner af andre par, der har oplevet glæden ved en af de mange forskellige typer vibratorer. Klassikeren er det fjernstyrede æg, som kan vibrere på afstand på din partners kommando. Den kan selvfølgelig skjules, så det bliver jeres frække hemmelighed. Tag den med på dansegulvet, på restaurant eller en tur ned af strøget. En tidsløs oplevelse. Prøv også en klitoris vibrator, som din mand kan (rettelse: skal) tage i brug. Du har aldrig før oplevet en så lækker stimulation.

Alt i alt går du glip af en spændende og udfordrende oplevelse, hvis du siger nej til en vibrator.