Glidecreme

1 til 36 af 84

Glidecreme

Glidecremer kan have mange funktioner. Den mest kendte er naturligvis til at fugte kvinden, for nemmere indtrængen. Men faktisk kan glidecreme have mange flere funktioner end denne, som i sig selv er fantastisk.

Nogle glidecremer er også fantastiske i forbindelse med barbering, da de sørger for at huden ikke tørrer ud og man undgår rødmen og knopper. I den forbindelse er det vigtigt at vælge en dertil egnet glidecreme, uden blandt andet parfumer.

Men glidecremer fås også i mange funktioner og smage. Gør blowjobbet frækkere og smør penis ind i glidecreme med jordbærsmag, dette vil både forbedre hans og hendes oplevelse. Hun vil få sat gang i sanserne, mens hun tilfredsstiller sin mand – mens han vil opleve et om muligt vådere og mere lækkert blowjob. Måske det bedste til dato?

Glidecremer fås også med kølende og varmende funktioner, som kan gøre de intime oplevelser endnu frækkere. Den kølige glidecreme vil kunne pirre kvindens vagina på helt nye måder, når der eksperimenteres med sexlegetøj og orgasmer. Der findes et hav af muligheder og vi tilbyder en del af dem i denne kategori.

Der findes både silikone- og vandbaserede glidecremer. Typisk anbefales de vandbaserede særligt i forbindelse med brug af sexlegetøj, da meget ikke tåler brug af anden. Den silikonebaserede har lang glideevne og er særdeles velegnet til samleje. Glidecremerne er også specielt lavet til henholdsvis vaginal- og anal brug.