1 til 11 af 11

Glidecreme med smag

Alle har hørt om glidecreme, og alle ved at glidecreme er vigtig at have liggende i tilfælde af, at dig og din udkårne skal have analsex, eller hvis den almindelige sex skal opleves på en ny og anderledes måde. Men glidecreme kan også have andre anvendelsesmuligheder, og vores glidecremer med smag har et stort potentielle for at rykke i dit soveværelse. Glidecremer med smag har identitet, og er perfekt til sanselege under forspillet!
Prøv vores glidecreme med smag for eksempel, hvis du gerne vil have din partner til at blive lidt længere nede på dig under oralsex. Han/hun vil helt sikkert blive positivt overrasket, hvis dine nedre dele fik en ny og spændende smag - det bliver stensikkert fantastisk og pirrende, men pas på hvor meget du tilfører.
Glidecreme kan også bruges til massage og med det ekstra touch af smag, kan det blive til en hed oplevelse hvor normale grænser overtrædes: Hvis du er en sand sex kink, så ved du hvor mange nye oplevelser en lille smule smag kan lukke op for.
Glidecreme med smag er den frække, nye klassiker, som alle kan lide, og den vil helt sikkert give jeres forhold lidt personlighed - hvis du tør lukke ham ind i dit liv!