1 til 4 af 4

Økologisk Glidecreme

Naturligvis har vi også Økologisk glidecreme. Her vægtes naturen også højt og ikke mindst dig og dit helbred.
Denne creme er til dig der foretrækker produkter med naturlige og rene ingredienser.
Økologi er jo ikke kun forbeholdt mad og husholdnings produkter, men bestemt også forbeholdt dine intime områder, da de er sarte, fintfølende og skal behandles med respekt.
Glidecreme er et fantastisk hjælpemiddel når det hele skal glide lidt bedre, du ønsker lidt flere højdepunkter og intense stunder sammen med din partner, eller hvem der nu er den heldige.
Glidecreme er nærmest uundværlig når det gælder brug af sexlegetøj, hvad enten det er vaginalt eller analt, er det nydelse når det glider og lidelse uden.
Der kan også være hormon forstyrrende perioder i en kvindes liv, hvor det ikke kan lykkedes, at blive våd eller ihvertfald meget krævende, det kan eksempelvis være efter en fødsel, eller nogle typer p.piller kan forstyrre denne del af kroppens normalt naturlige reaktion.
Her er det et must at have glidecreme liggende i nat skuffen, så hvorfor ikke vælge det bedste produkt på markedet ... nemlig vores økologiske glidecreme.
Tørhed i de intime dele kan være et tabu, men hvorfor gøre det til det, når det stille og diskret kan løses med denne økologiske glidecreme.