1 til 36 af 42

Vandbaseret Glidecreme

Er du til smertefri og nydelses fuld sex? Så er vandbaseret glidecreme lige noget for dig!
Du kan bruge glidecreme ved samleje eller/og når du bruger dit sexlegetøj, så glidecremen er et multi brugbart produkt. Vandbaseret glidecreme er især god til brug sammen med sexlegetøj der er fremstillet af silikone. Når man bruger vandbaseret glidecreme sammen med sexlegetøj kan du både opnå en mere lækker følelse, plus det ønskede sexlegetøj bliver mere behageligt at føre op. Vandbaseret glidecreme påvirker ikke sexlegetøjets materiale og det er nemt at vaske af efter brug, da glidecremen netop er vandbaseret er den ikke klistret eller svær at få af. Dette gør også at den ikke er ubehagelig at bruge under ”normal” samleje.

Under sex med kondom så kan du med fordel vælge en vandbaseret glidecreme da en vandbaseret glidecreme øger sikkerheden i beskyttelse mod sexsygdomme markant, plus glidecremen øger elasticiteten og holdbarheden i kondomet.
Der findes mange forskellige vandbaseret glidecremer, der er for eksempel nogle med smag, dufte, økologiske som er uden parabener.
Vandbaseret glidecreme er den bedste og mest sikre glidecreme at bruge da det kan bruges til alle typer materialer såsom silikone, cyberskin, latex mm.