1 til 6 af 6

Varmende Glidecreme

Varmende glidecreme gør tingene hedere i soveværelset - i mere end en forstand.
Varmende glidecreme er nemlig en personlig glidecreme som indeholder ingredienser der varmer ved kontakt med din hud. Denne effekt stimulere blod cirkulationen, og kan øge følsomheden i kønsorganerne. Glidecremens varmende egenskaber opnås ofte ved ingredienser som alkohol, urteudtræk eller propylene glycol, og nogle endda capsaicin som er det aktive stof i chili.
Den varmende glidecreme kan anvendes hvor som helst på kroppen. Ønsker man en forøget følsomhed og stimulation, samt en rar summende varme, er den varmende glidecreme svaret. For ud over at forøge nydelsen under samleje, med brug af legetøj eller som stimulation af erogene zoner, kan de varmende egenskaber ved denne type glidecreme løsne musklerne og jage dagens ømhed og stress ud af kroppen. En vandbaseret glidecreme er også sikker i brug med både latex kondomer og legetøj.
Der er også en varmende glidecreme til enhver smag - og det er ment bogstaveligt talt. Diverse varmende glidecremer kommer i forskellige smags-varianter, så der er mange at prøve hvis man ikke finder sit ideelle match i første omgang. Derudover er mange af disse varmende glidecremer stimulerende, ikke kun huden, men plejer den aktivt med fugtende elementer, og holder den frisk og velholdt. Disse mange positive aspekter ved at bruge varmende glidecreme, gør det en essentiel og sjov tilføjelse til soveværelset, værende det alene eller med en partner.