Intimbarbering

1 til 5 af 5

Intimbarbering

Intim barbering er efterhånden ikke unormalt i dag, tværtimod. Derfor har Loventa samlet et udvalg i denne kategori, for den bedste og glatteste intimbarbering.

Måske du kender til problemet med røde knopper eller kløe efter intimbarbering? I denne kategori finder du produkter til at afhjælpe netop dette problem. Det er vigtigt at vælge de rigtige produkter, når det handler om dine mest intime områder. Det hjælper vi dig med!

Du finder alt fra skrabere, til cremer og skumme. Kom af med hårene og undgå ubehagelige oplevelser, med produkter fra vores Intimbarberings kategori. Du finder produkter både med og uden duft, afhængig af hvad du kan lide og tåle. Ikke alle tåler parfume, slet ikke på de intime områder. Hver derfor opmærksom på, om produktet indeholder parfumer!

Vores cremer efterlader huden lækker blød og glat, samt modvirker tørke efter barbering. Diverse barberskumme kan godt medføre at huden bliver tør, brug derfor en særligt egnet intim aftershave eller creme for at undgå dette.

Når du barberer dig intimt, kan engangsskrabere være at foretrække for mange. Dette er det klart mest hygiejniske. Genbruger du din skraber, så sørg for at rengøre den grundigt efter hvert brug. Find meget mere information om vores produkter herunder!