Massageolie

1 til 36 af 40

Massageolie

Massage er dejligt og afslappende, og kan være et pirrende forspil til sex. Her skal man bruge en lækker massageolie, så det hele glider nemmere, og bliver blødere. Man skal ikke spare på massageolien for det frække kan hurtigt opstå, når man er helt våd og glat.

En god massør kan skabe en intens ophidselse, hvor hænderne glider op og ned ad kroppen, så man er helt indsmurt i massageolie. Det er ren velvære og nydelse, og så kan det være svært at styre sit begær bagefter. Der findes massageolier i mange forskellige afskygninger med diverse dufte for at gøre hele oplevelsen mere indbydende. Her er det selvfølgeligt vigtigt, at I finder en duft som I begge to forbinder med afslappelse og velbehag. Der er dog også massageolier som er helt neutrale, så I kan koncentrer jer om at nyde hinandens dufte og væsker.

Massageolie kan også bruges som smøremiddel til et godt handjob, så fingrene lettere glider frem og tilbage. Med en god og lækker massageolie kan I smøre hinanden ind ophidsende steder og lade drifterne styre lysterne. Lad kærtegnene glide og massageolien flyde og nyd hinandens selskab inden hverdagen igen banker på med daglige pligter.