Rengøring

1 til 22 af 22

Rengøring

Leg med sexlegetøj skal være frækt og sjovt, men det praktiske kommer man ikke helt udenom. Det er vigtigt altid at rengøre sit legetøj grundigt efter brug, dels for din egen og produktets hygiejne - men også for at forlænge produktets levetid.

Denne kategori byder på en række rengøringsprodukter, særligt udviklet til forskelligt sexlegetøj. Forskelligt legetøj, tåler forskellige typer rengøringsmidler.

Det er vigtigt når du skal rengøre dit sexlegetøj, at du er opmærksom på hvor vidt materialet kan tåle det pågældende produkt. Ligeledes bør du altid følge den medfølgende brugsvejledning, så du undgår uheld.

Noget sexlegetøj, fx Fleshlight, har behov for ekstra behandling ud over den almindelige rengøring. Disse holder længere og lever bedst op til forventningerne, ved brug af Fleshlight pudder.

Når du har rengjort dit sexlegetøj, kan det være en god ide at opbevare det i evt. medfølgende kasse eller en fnugfri opbevaringspose. Således undgår du at det bliver støvet eller snavset, i tiden du ikke bruger det. Samtidig anbefaler vi at tage evt. løse batterier ud, så ikke de ligger og afleder.